ANNIKA TESTER: ELF COSMETICS

Gotta love Primark!

Erna

De fleste piger (og nogle fyre endda ;)) der har været i London, Berlin, Dublin, Madrid etc. og er faldet over en Primark, har tænkt: “Hmm jeg tager lige et kig” og er 4 timer senere kommet udmattet, dehydreret og fattig ud, dog med et kæmpe smil på læben og 20 shopping poser rigere. Yaaaay – det hele værd 😀 😀

Annika og jeg er selv store fans af Primark og efter vi hver især havde været en tur i London blev vi begge ramt af en direkte Primania. Primania kan jeg bedst beskrive som en sygelig trang til at bruge ALLE sine penge (til store ærgrelse for min bankrådgiver :O :P) på deres store udvalg af tasker, smykker, sko, stilletter, accessories, lingerie, tøj, jakker, home interior, huer, solbriller, makeup og jeg kunne blive veeeed :O Seriøst så tror jeg ikke der er den ting Primark ikke sælger – selv babyting og slik – (hvis jeg ikke vidste bedre ville jeg vove den påstand at de snart sælger fødevarer og kæledyr 😉 😛 )

primark shirts muppets

primark  pumps

primark food opening cupcakes

Selv Nadja, min kære lillesøster, kunne ikke styre hverken sig selv eller sit dankort (også kaldet guldkortet) da hun havde sit første møde med Primark 🙂 😉 😀 Det store glade smil er ikke til at tage fejl af – også hun er ramt af epidemien PRIMANIA 😛 😀

NADJA

Uuuuuh savner synet af de (grimme og virkelig uhandy) brune papirsposer (som går i stykker bare du ligger en hårnål i dem (læs: medbring egne poser 😉 ) og et brændende dankort ved siden af dem 😉 😀

primark haul ausbeute

Men er Primark ikke en billig discountkæde tænker du nok?! Jovist, jovist – MEN dem der har været en tur Ikea kender alle den der med “Eeeeej den er billig, den skal jeg have. Ej den er os billig, og kaster ting ned i vognen og når du så når kassen og skal betale har du alligevel formået at samle sammen for 3698 kr, på trods af at du baaaare liiige skulle ind og hente en lampe du havde set på tilbud til 129 kr. :O 😛 Sådan fungere det også med Primark, ALT er SÅ sindssygt billigt at jeg til tider har overvejet om jeg deltager i skjult kamera når jeg løber rundt som en stukket gris og FLÅR alt ned fra hylderne 😉 😀

primark strümpfe

primark  home hello kitty star spongebob

Og nu tænker du måske nok; “Er dette blog indlæg en reklame for Primark?” Neeeej ikke helt, MEN vi er flere der SÅ gerne vil have Primark til Danmark og der er faktisk to skønne piger, Sadaf Naz Ali og Simone Bo Damkjær, der har skrevet en bachelor opgave om den store europæiske modekæde Primark. De vil gøre et forsøg på overbevise kæden til at åbne en eller flere butikker op i Danmark, og dette projekt vil vi MEGET gerne støtte op om. Pigerne udlodder 2 fede gaver til både en kvinde og en mand, som besvarer deres spørgeskema. Tag dig 2 min til lige at besvare spørgeskemaet (linket ses nedenfor) og hjælp til med at få Primark til Danmark 😉 😀 🙂

https://www.surveymonkey.com/s/G7KGHVB

primark  beauty caseprimark shop

/Katja

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANNIKA TESTER: ELF COSMETICS