GOLDEN SPRING

WEFT ON & OFF EXTENSIONS

  WEFT ON & OFF EXTENSIONS er min nye foretrukne extensions metode 🙂

Der er et hav af forskellige metoder man kan bruge til at få langt lækkert hår sat på, og jeg har selv prøvet lidt forskelligt efterhånden 🙂

Jeg har det sidste års tid været rigtig glad for Cold fusion metoden, også kaldet micro ring metoden, og denne nye metode weft on & off er også baseret på micro ringe teknikken, men en smule anderledes, da der ikke bruges 1 gram totter her, men til gengæld hele hår trenser.

Hele hår trenser der bruges til weft on & off

image

1 grams totter der bruges til mirco ring extensions

image1

Ideen bag denne nye metode er at man har en hår trense der er ca 1 meter bred, og kommer i to forskellige længder – 50 cm og 60 cm.

Der findes både glat og krøllet hår trenser, og der bruges 1 hel trense til en full hair extension.

De klippes i mindre stykker så de passer ind på hovedbunden nede fra nakken af, og klippes til så de passer i siderne også.

Trenserne sætter man på håret ved hjælp af micro ringene helt inde ved hovedbunden.

image2

Syningen på trensen er meget fin og tynd så de fylder ikke særlig meget inde på hovedbunden, og det er derfor også muligt at sætte håret op i bl.a. en høj hestehale som ofte er et problem ved extensions.

Weft on & off metoden vil jeg anbefale at man rykker op efter ca 8-10 uger, alt efter hvor godt man behandler sit hår, hvorimod Cold fusion kan holde lidt længere, hvis man behandler det godt selvfølgelig, og skal oprykkes efter ca 10-14 uger.

Man kan opnå nogle rigtig lækre resultater ved denne metode, og jeg har heldigvis haft en masse kunder indtil videre der har været rigtig glade for det, derfor kan jeg også lige vise lidt før og efter billeder 🙂

Mørkebrun 50 cm glat trense klippet til:

image3

mørkebrun 50 cm glat trense klippet til:

image5

Ekstra lys 50 cm glat trense klippet til, indfarvet mørk i bunden:

image6

image7

Ekstra lys 50 cm krøllet trense klippet til:

image8

image9

Håret kan sagtens farves, og her har jeg farvet det lyse så det passede til pastel farven jeg havde på det tidspunkt. jeg havde 60 cm på, der var klippet lidt af:

image4

Priser på extensions svinger utrolig meget både pga. hårkvalitet og hvor man befinder sig i landet, jeg kan godt lide at lave extensions hvor alle kan være med på priserne, så mine priser er således:

WEFT ON & OFF

ALE PRISER ER INCL. HÅR, PÅSÆTNING OG TILKLIPNING.

1 TRENSE 50 CM  – 2000,-

1 TRENSE 60 CM – 2200,-

OPRYKNING AF WEFT ON & OFF – 500,-

MICRO RING – COLD FUSION

150 – 200 GRAM HÅR 50 CM – 2000,-

150 – 200 GRAM HÅR 60 CM – 2200,-

OPRYKNING AF COLD FUSION – 800,-

I kan også altid tage et kig på min salon Facebook side, og det er også tilladt at stille spørgsmål hvis der er mere i vil vide 🙂 her –> Salon Lindgren

I må selvfølgelig gerne give den et like hvis i har lyst også 🙂

/Annika

1

  • Martina fritz

    Hej 🙂 jeg var lige fået sat ez weft i. Men man kan tydeligt se det er “kunstigt” hår. Hvor mange baner skal man have i? Jeg har sådan normalt hår 🙂

    Knus Martina

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOLDEN SPRING