MAKEUP LOOK - GREEN GARDEN

MAKEUP LOOK – GEL LINER

Jeg har aldrig været den store fan af flydende liner – da jeg selv har ret små øjne så synes jeg hurtigt at de kommer til at se endnu mindre ud hvis man smører en stor fed streg rundt om også 🙂

 – Men, jeg bruger til gengæld meget liner når jeg laver makeup på andre, og rigtig mange piger har den flydende liner fast i deres makeup rutine også.

 – For et par år siden begyndte en masse forskellige makeup huse at producere gel linere som et alternativ til den flydende liner.

 – Og DEN er jeg fan af 😉

Image

Forskellen på den gel baserede liner og den almindelige flydende liner er bl.a. at gel lineren er meget mere holdbar, mere fast i konsistensen og jeg synes derfor den er nemmere at styre.

Gel lineren kan man påføre med den pensel man bedst kan lide at arbejde med, men der medfører en fin lille pensel ved de fleste i pakken.

Jeg har lavet et lille makeup look for at demonstrere hvor meget sjov og ballade man kan lave med disse gel linere 🙂

Den liner jeg har testet og brugt er  L’oreals “Infallible gel laquer gel liner” i farven Black.

image (2)

Man kan vælge at bruge den direkte fra krukken, eller også kan man – som jeg har gjort, komme et par øjendråber i krukken, så man fortynder den en lille smule, og på denne måde bliver den en lidt tyndere og nemmere at arbejde med hvis man skal lave præcisions arbejde 🙂

image (1)

Det er ikke et hverdags makeup look jeg har lavet – men et mere “drastisk” look for at vise hvor mættende den sorte farve kan blive, og at man kan lave noget rigtig flotte præcise streger og “sving” med denne slags liner.

Den er også helt perfekt til at skabe et smokey eye look, da man kan “fixere” den med en sort øjenskygge ovenpå så man får et meget intenst sort udtryk nede ved vippe rødderne.

Da varmen og sommeren jo er godt på vej, er denne slags liner helt ideel at bruge da holdbarheden er så god, og det er altså bare lidt svært at holde makeuppen frisk og flot hele dagen i sommervarmen 🙂

På billederne har jeg kombineret den sorte liner med en pink liner, som jeg har lavet med en glitter dust fra GOSH og som med den sorte, har jeg dyppet min pensel i lidt vand/eyedrops og påført den som en liner.

334502_l

Her er det færdige resultat 🙂

foto 1

foto 4

foto 3

foto 2

Jeg ville også lige vise et ældre makeup look jeg har lavet med gel liner også 😉

1229970_10151920180213561_980992781_n

Rigtig god weekend 🙂

/Annika

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAKEUP LOOK - GREEN GARDEN