Velkommen til

FROM A & K

Vi er to bloginder der er indehavere af denne blog – Annika og Katja 🙂

Vi har 10 års venskab bag os, og fik ideen til at lave bloggen sammen, så vi kunne samle begge vores kompetence områder og lave en mere bred og spændende blog.

Vores fælles formål med denne blog er at dele og videregive inspiration, viden, tips og tricks og gode ideer indenfor skønhed og sundheds verdenen.

Baggrund:

Annika er uddannet frisør og makeup artist, med snart 10 års erfaring, og er indehaver af salonen Salon Lindgren på 5. år.

Annika blogger primært om skønheds branchen og mode branchen, med alt fra at teste produkter, til selv at udvikle diverse looks og mini guides.

Katja er uddannet indenfor sundheds branchen, med en professions bachelor i ernæring og sundhed, med speciale i sundhedfremme, forebyggelse og formidling.

Katja er desuden kostvejleder inden for vægttab, sundhed og træning fra Fitness Institute, og oveni hatten også mindfulness instruktør.

Katja blogger primært om sundhed, og deler gerne opskrifter, gode trænings og kost råd, og kan med sin brede viden give de sande svar på mange af de myter vi læser rundt omkring.

Vi håber I vil læse med 🙂

/Annika & Katja