Fanny Lyckman @ Nelly.com

Hot Summer Lips :)

I LOVE LIPSTICK…

IMG_1721

Og jeg føler det er ligeså meget en del af et outfit, hvis man skal ud og svinge håret – eller hvis man har et outfit man vil pifte op – er det en nem løsning..

Men…

Hvordan får man læbestiften til at holde ?

Og…

Hvordan finder man en rigtig læbestift, i “læbestift junglen” ?

Det er de spørgsmål jeg oftest får, så..

det skal jeg da prøve at gi lidt svar på – eller en hjælpende hånd ihvertfald 🙂

Hvis man ikke er vant til at gå med farve på læberne, er sommeren altid det bedste tidspunkt at eksperimentere lidt på, da alt bare ser liiiidt bedre ud med en gylden hud 🙂

Noget af det vigtigste ved en flot læbestift er – at læberne er sunde og velplejede, OG rene..  Ikke nogle tørre læber eller FOR GUD SKYLD ikke noget med foundation på læberne.

Fondation skal på huden – ikke læberne 😉

Hvis man har lidt tørre læber er det selvfølgelig en god ting at fugte dem med sin lipbalm – der er 100.000 forskellige på markedet – så brug bare din yndlings 🙂

Et godt tip til lidt tørre vinter læber er:

Tag en blød tandbørste og børst forsigtigt på læberne (det er allerbedst når man lige har været i bad, så er læberne “varmet” op) så får man fjernet døde hudceller, samtidig sætter man gang i blodomløbet i læberne så de automatisk svulmer lidt op og fylder lidt mere 🙂

I forhold til hvilke farver man skal vælge – er det jo alt efter hvad man kan li – men der er dog et par guide lines man kan følge:

Varme toner og nuancer:

De varme toner er super lækre om sommeren, men hvis man tager farver som har meget coral eller fersken toner i sig – kan de godt give lidt gullige tænder.

Derfor er de varme toner bedre i en lipgloss eller lip bronzer –  eller bare i en mere fortyndet udgave.

Kolde toner og nuancer:

Lige omvendt er det med de koldere nuancer – de får nemlig tænderne til at syne hvidere, så en bright pink eller en rigtig flot kold rød nuance giver altså et rigtig flot Hollywood smil 🙂

(Man kan sagtens få fersken og coral læbestifter med “kolde” undertoner, man skal bare være lidt opmærksom på det – eller spørg der hvor du handler makeup)

Jeg bruger selv mest rød, bourdoux og pink.

En god ide når man står og skal handle læbestifter, er lige at prøve dem på håndfladen, på den måde kan man også se hvor kraftige de er i deres pigmentering.

(Farven skulle helst være “rigtig” første gang man smører den på håndfladen, hvis ikke betyder det man også skal give læberne mange lag før man har den ønskede farve)

MAC laver nogle fantastiske læbestifter, og er klart mine yndlings – men hvis man ikke lige er i nærheden af en Magasin, er der kommet rigtig mange andre gode på markedet.

“MAC”

IMG_1723

Bl.a. Maybeline har lavet nogle fede farver, og der er masser af pigment i, så man skal kun lægge et enkelt lag eller to.

For at få en læbestift til at holde, er det altid en god ide at have en lip liner i samme nuance.

Man kan farve læberne med lip lineren først, og lægge læbestiften over – så har man lavet et bedre grundlag, så hvis læbestiften går af – er der stadig et lag farve inden under.

Men skal man i byen og kysse hele natten (eller hvad man nu foretager sig 🙂 ) er det en god ide at have den i tasken til at friske op med.

Vær opmærksom på at lige så snart man putter en lip gloss over sin læbestift – forkorter man holdbarheden.

Hvis man nu bare ikke gider det der med læbestifter, men stadig gerne vil ha farve på læberne – er der kommet nogle FANTASTISKE “tuscher” som virkelig holder all night loooong 🙂

Bl.a. Gosh og Max factor har lavet nogle rigtig gode nogle.

Man skal dog være opmærksom på at tuscherne ikke giver noget shine  – de er meget matte i farverne – MEN de holder hvad de lover – de holder ren faktisk 🙂

“Mine yndlings farver fra Maybeline, og nogle forskellige tuscher fra Gosh og Max Factor”

IMG_1720

Generelt skal man ikke være så bange for læbestifter – man skal bare finde en der passer.

Og der findes én til ALLE 🙂

Jeg håber I fik lidt inspiration til lækre sommer læber.

Her får I lige lidt inspirations billeder :

IMG_1730

IMG_1726

IMG_1731

IMG_1729

– Liz Taylor said it.. A girl can never have to many 🙂

Put that lipstick on girls 😉

/Annika

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fanny Lyckman @ Nelly.com