MAKEUP LOOK - BLUE UNDERDOG

MAKEUP LOOK – BRONZE LILAC

       Der kom rigtig meget feedback på mit sidste blog indlæg med det spicy blå makeup – og rigtig mange af jer har været inde og kigge, tusind tak for det 🙂

Derfor besluttede jeg mig for at lave lidt andre makeup looks der også er baseret på nogle af de lidt upopulære farver vi måske ofte undgår 🙂

 – Som for eksempel lilla 🙂

Lilla er en skøn og sprudlende farve synes jeg selv, og den kommer jo også i alverdens former og farver – alt fra dybe blomme farver, til sprudlende glansfulde farver, og også i de lækre sarte pastel udgaver 🙂

Som hovedregel i forhold til makeup vil jeg holde mig lidt fra de helt sarte lyse lilla nuancer, da det bare ofte kommer til at se lidt sjovt ud, og lidt for “nøgent” på øjet.

Til gengæld virker den lilla farve rigtig godt som en mørkere tone sat sammen med en anden farve – jeg har fx valgt at sammensætte den med en bronze/guld farve.

Hvis du har tendens til at bruge to farver i din øjenskygge makeup (fx en lys brun og en mørkebrun – eller en lys brun og en sort)

 – Så prøv evt. at erstatte den mørkebrune eller den sorte med en lilla, eller bland lidt af den lilla i sammen med, på denne måde kan man også få integreret nogle andre farver i sin makeup uden at det bliver for voldsomt 🙂

Jeg har igen brugt Body Shops “cubes” til at lave dette look, og jeg synes stadig de er helt fantastiske alle de smukke farver man kan blande sig frem til, og hvor kraftfulde de kan blive.

The Body Shop Shimmer Cubes

Jeg har blandet lidt forskellige af de lilla farver sammen, og også kombineret en guld og bronze, og jeg har igen nogle steder valgt at komme vand på min pensel de steder jeg ville have farven extra kraftfuld.

imagesAQGQA41T

the-body-shop-shimmer-cubes-30-swatches

(Et lille tip – hvis du har øjendråber derhjemme, er de super gode at bruge, men vand kan sagtens bruges)

De lilla læber jeg har lavet til dette look behøves ikke, men jeg er lidt pjattet med mørke læber 🙂

Jeg ville anbefale en golden bronze lip gloss til et mere let sommer look 🙂

Denne makeup er især god til blå og grønne øjne, da både guld farven og den lilla fremhæver det varme i øjenfarven 🙂

Jeg håber i kan lide det 🙂

image (1) - Kopi

jdhdhjd

annika a

Næste gang er det den grønne farve jeg spicer lidt moderne op 🙂

/Annika

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAKEUP LOOK - BLUE UNDERDOG