WEFT ON & OFF EXTENSIONS

MAKEUP LOOK – BLUE UNDERDOG

 Blå makeup har i mange år været lidt udstødt – måske fordi vi ofte kommer til at tænke på de farverige og til tider liiiiidt kiksede 80’ere, hvor der nærmest ingen regler var for hvor fjollede folk rendte rundt og så ud 🙂

Men, jeg faldt over et lækkert blåt makeup look som Beyonce har i sin video “You’re mine”.

Jeg tænkte jeg ville lave min egen udgave af dette look, og grunden til jeg lige valgte denne makeup er faktisk bare for at vise at man ikke nødvendigvis behøver at komme til at ligne en 80’er chick med to blå øjne bare fordi man bruger blå nuancer som øjenskygge 🙂

Der er utrolig mange smukke blå farver og nuancer, og hvis man sammensætter dem rigtig kan man altså få nogle fede looks ud af det.

Jeg vil på ingen måde anbefale at man lige køre en blå farve hen over øjenlåget og lige slutter af med en blå mascara – med mindre man skal til 80’er fest 🙂

…. Og dog – ikke engang dér tror jeg at jeg vil anbefale det 😉

Tværtimod – som i denne video, er der brugt både bordeaux og mørke lilla toner, og også sort, og det er i hvert fald farver der komplimentere den blå rigtig godt.

Looket fra videoen ser således ud:

imagesW7T7Z6M2

274927_orig

I min egen udgave af denne makeup har jeg brugt flere forskellige blå farver, og jeg har holdt mig lidt i de metallic blå nuancer.

Jeg har brugt min foundation blanding til gylden hud (som i kan se i tidligere indlæg)

Udover har jeg brugt Body Shops FANTASTISKE “cubes” som skygger.

bs2

Det fantastiske ved disse cubes er at man kan bruge dem som almindelige øjenskygger, men man kan også dyppe sin pensel i lidt vand – og på denne måde bliver farverne intensiveret og bliver dobbelt så kraftige, og det giver nogle super flotte resultater og meget stærke farver 🙂

Jeg har blandet nogle af de blå farver sammen og jeg har sammen med brugt en mørk bordeaux farve fra min pallette fra Sephora.image (73)

Udover det har jeg brugt en nude liner på den våde kant og smækket et par vipper og en god omgang mascara på 🙂

annik

anika

anni

an

Dette er et look man selv kan lege lidt med, men jeg elsker de farve sammensætninger, og jeg ville poste dette look for at vise at man ikke skal være bange for at prøve noget nyt og tænke lidt ud af boksen med nogle farver man måske normalt ville afskære fra sit makeup kit 🙂

Så prøv det evt. selv af derhjemme og find ud af hvilke farver du kan lide sammen med den dejlige blå farve 😉

/Annika

1

  • Johng810

    Because here is a list of multiplayer games is that the leave was asked cceeedbeebfd

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEFT ON & OFF EXTENSIONS