Gotta love Primark!

GOLDEN SPRING

foto

Forårs lækker med gyldne toner

Jeg har ofte fået spørgsmål omkring hvilken makeup man skal bruge hvis man gerne vil lave et lækkert gylden sommer look.

 – De fleste kvinder har jo nok en solpudder liggende i deres samling af makeup, og den er egentlig også fin at have til at give lidt glød.  – Meeeen, der sker ofte det, at man får lagt sin makeup, og man så tænker; “Heeey, jeg kører sgu da lige den der solpudder henover – så bliver jeg sikkert sådan lidt sommerlækker”.. Hvorefter man kommer ud i bilen og får kigget i bakspejlet, og så er der bare bling bling i hele fjæset !! 🙂

Det er sket for mig før kan i nok høre 😉

Det sker oftest fordi man ikke får lagt sin makeup i det rette lys, og så kan man altså godt ende med at få et chok når man kommer ud i dagslyset.

Det er der selvfølgelig gode råd for 🙂

For at opnå en rigtig fin naturlig glød, OG uden at komme til at ligne en omvandrende palliet i hovedet, skal makeuppen bygges op stille og roligt.

Det er lidt en generel hovedregel når man gerne vil have makeup til at holde og se rigtig lækkert ud.

Det er vigtigt at man ikke bare bruger et produkt der er 3 toner mørkere end det man plejer at bruge, for det handler ikke om at blive brun eller brunere med makeuppen, men mere om at man opnår et lækkert resultat – og på denne måde kommer man automatisk til at se sundere ud med en gylden hud.

Jeg bruger selv 3 forskellige produkter når jeg skal lave et gyldent look.

 – Jeg bruger min almindelige foundation – i det her tilfælde har jeg taget en meget let foundation fra Rimmel.

 – Ved siden af har jeg en let primer creme fra Sephora, som er gylden, men transparent så den ikke decideret farver men kun giver nuance.

Og til sidst, et af mine yndlingsprodukter – Pigments fra MAC.

�

Pigmenterne er et meget alsidigt all around produkt, man faktisk kan bruge til alt.

De fås i mange forskellige farver og nuancer, og denne jeg bruger er en nuance der ikke er mørkere end min foundation, men en mellem gylden nuance.

Man kan bruge pigmenterne som øjenskygger og til at highlighte med, men man kan altså også sagtens blande dem i flydende produkter, som eksempelvis sin foundation.

Jeg starter med at komme min foundation, primer creme og pigmenter ud på en blande plade (evt et spejl eller en lille krukke der kan rengøres efterfølgende)

IMG_7367

Mixer derefter det hele sammen men en foundation pensel, eller spidsen af den.

IMG_7369

På denne måde gør man ikke sin foundation mørkere, men tilfører alle de lækre gyldne toner, så farven stadig passer til hudtonen man nu har.

Fordel hele blandingen jævnt i ansigtet som man normalt ville gøre med sin foundation.

Derefter vil jeg anbefale man venter 10 min før man evt. pudre, så produktet for en chance for at trænge ind i huden.

Det er ikke alle der er lige begejstrede for pudder, men jeg har altid brugt det, og jeg synes man kan komme til at skinne lidt for meget med denne makeup hvis man ikke pudre en smule bagefter.

Jeg har brugt 3 forskellige slags pudder.

 – En alm. pudder og en mørkere sun blush og til sidst bruger jeg en gylden øjenskygge også.

IMG_7362

Jeg bruger min almindelige pudder i et let lag i hele ansigtet, og derefter lægger jeg den mørke sun blush under kindbenet, og til sidst den gyldne øjenskygge lidt i panden, på kindbenet og lidt på hagen 🙂

Og således kan man altså opnå en lækker gylden hud, uden brug af solpudder, og uden at man glitre om kap med solen når man træder udenfor 😉

Jeg har valgt at komme en god gang mascara på og også en gylden lipgloss til dette look 🙂
Jeg håber i synes om det 😉

imageN

imageO

imageÆ

imageL

Produktliste:

Rimmel wake me up foundation no 400

Sephora base sublimatrice primer

MAC blondes gold pigments

MAC select sheer pressed powder no NW43

MAC powder blush format frost

elf cosmetics baked eyeshadow no D30

Rigtig god weekend 🙂

/Annika

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gotta love Primark!